Directeur, NVVE

Voor de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) zoekt Maes & Lunau Executive Search een Directeur.

Lees het gehele functieprofiel hier 

 

De NVVE zet zich in voor keuzevrijheid aan het einde van het leven. De vereniging is er voor iedereen die waardig wil sterven, en streeft de optimale uitvoering na van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is. De NVVE geeft voorlichting en informatie over euthanasie en hulp bij zelfdoding, verstrekt wilsverklaringen, houdt onderzoek en ondersteunt en faciliteert initiatieven met betrekking tot het zelfgewilde levenseinde.

 

Voor meer informatie over deze functie en de wervingsprocedure kunt u contact opnemen met Maes & Lunau Executive Search, Lineke Kutsch Lojenga-Eyssen: 020 535 6259. U kunt middels dit contactformulier solliciteren bij Lineke Kutsch Lojenga-Eyssen. Vul hier, voor 5 februari, uw gegevens in en stuur uw CV en motivatiebrief mee.

Voornaam
Achternaam
Mobiel telefoonnummer
Emailadres
Huidige functie
Huidige werkgever
Toelichting / Motivatie
Bijlage
Bijlage