Manager Regulatory and Public Affairs – Alliander

Alliander is ‎‎het grootste netwerkbedrijf in Nederland. Alliander bestaat uit een groep bedrijven waaronder Liander, Qirion en Kenter. Deze bedrijven combineren hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. Bij Alliander werken in totaal ruim 7200 medewerkers verspreid over het land. Het hoofdkantoor staat in Arnhem. De energietransitie is een van de belangrijkste thema’s. Alliander werkt intensief samen met de andere netwerkbedrijven in Nederland. De energietransitie is een zodanig groot en complex vraagstuk dat samenwerking en krachtenbundeling noodzakelijk is. Alliander staat in feite voor de grootste uitdaging in haar 100-jarige bestaan. De problematiek is groot door de exploderende vraag naar nieuwe aansluitingen en tegelijkertijd het aanbod van energie uit zon en wind, het transport daarvan in het energienet, de distributie en de technische oplossingen.

De manager Regulatory & Public Affairs (MR&PA) rapporteert aan de directeur Corporate & Social Affairs. Aan de MR&PA rapporteren twee afdeling; Regulatory; welke bestaat uit 10 medewerkers (excl. 2 vacatures) en de afdeling Public Affairs, 3 medewerkers (excl. 1 vacature). De MR&PA en haar medewerkers hebben rechtsreeks toegang tot alle directie leden en leden RvB in het kader van de inhoudelijke dossiers waar zij een sturende rol in hebben. Dit om zowel de inhoudelijke aspecten en de effectiviteit van de voortgang zoveel mogelijk te faciliteren. Dit vraagt om excellente communicatieve en coördinerende kwaliteiten van alle betrokkenen..

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Madelief Kremer, Research Consultant. T. 020-535 62 77 of E. madelief.kremer@maeslunau.com

U kunt tot en met 17 april reageren.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.