Directeur – Stichting BDR Thermea Project Foundation

De BDR Thermea foundation (https://bdrthermea.foundation) is opgericht om de continuïteit van BDR Thermea Group te waarborgen en om de Energietransitie te bevorderen door technisch onderwijs en innovatie te ondersteunen. Deze stichting is enig aandeelhouder van BDR Thermea Group, een grote internationale speler in de verwarmingsindustrie (https://bdrthermea.com).

De stichting investeert een deel van haar financiële middelen in projecten met een maatschappelijke impact om technisch onderwijs en innovatie te bevorderen ter ondersteuning van de Energietransitie. Hiervoor is recent de ANBI-stichting BDR Thermea Project Foundation opgericht.
De projecten zijn gericht op het bevorderen van de belangstelling voor technisch onderwijs in alle lagen van het onderwijs (van lagere school-, vakgericht -, tot universitair onderwijs), met speciale aandacht voor kansarme groepen en met het oog op innovatie en duurzaamheidsontwikkeling via het toepassen van techniek en ontwikkeling van technologie. Met tevens als doel om de Energietransitie te bevorderen.

De stichting heeft grote ambities om haar impact te vergroten en het aantal projecten op te schalen. Daarom is de stichting op zoek naar een Directeur die deze ambities waar gaat maken. Een unieke kans om één van de grootste stichtingen van Nederland op te bouwen en te werken aan één van de grootste maatschappelijke uitdagingen van deze tijd.

De directeur rapporteert aan het bestuur van de BDR Thermea Project Foundation en geeft leiding aan een beperkt aantal medewerkers. Hij/zij coördineert de activiteiten van betrokken medewerkers van de project foundation en na verloop van tijd eveneens de buitenlandse activiteiten parallel aan de internationale organisatie van de onderneming.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier 

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met zondag 8 oktober reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Tristan Jonkers, Research Consultant. T. 020-535 62 78 / 06- 49575876 of E. tristan.jonkers@maeslunau.com.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.