Brightlands Campus Greenport Venlo en Campus Vastgoed Greenport Venlo – CEO

Op Brightlands Campus Greenport Venlo (BCGV) en Campus Vastgoed Greenport Venlo (CVGV) werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie. De Campus heeft als missie om samen met kennisinstellingen, ondernemers en overheden een compleet innovatiecluster op en rond de Campus te creëren, waardoor deze een bijdrage levert aan een duurzame, gezonde samenleving.

Als CEO bent u het boegbeeld van de BCGV en de CVGV en speelt u een belangrijke rol bij het aansturen van enerzijds de uitbouw en het onderhouden van het ecosysteem, en anderzijds het beheer van het vastgoed, de shared facilities en facilitaire activiteiten. Vanuit uw inhoudelijke expertise, verbindingskracht en enthousiasme houdt u contact met ondernemers, de overheid en kennisinstellingen en weet deze partijen te binden en te verbinden.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier: 

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Erik Ton. E. erik.ton@maeslunau.com T. +31 20 535 6273