Maes & Lunau Executive Search heeft de exclusieve opdracht gekregen om invulling te geven aan de rol van Ambassadeur bij Chemelot Circular Hub

Limburg positioneert zichzelf als internationale hub voor circulaire economie en samenleving. De regio maakt een radicaal innovatief transitieproces door, wat het nog urgenter maakt om nu te starten met een actieagenda die kracht mobiliseert. Een agenda die bouwt op wilskracht en veerkracht om de toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden, om flexibel op kansen en ontwikkelingen in te spelen. De organisaties die zich verenigd hebben in de Chemelot Circular Hub (CCH), staan op een belangrijk kruispunt dat bepalend is voor de toekomst. Een nieuwe aanpak is noodzakelijk. In de komende dertig jaar gaan de samenwerkende partners vanuit hun bijzondere en brede samenstelling (overheid, onderwijs, onderzoek, ondernemers) werken een circulaire regio.

De Regioboard Chemelot Circular Hub is op zoek naar een ambassadeur. Deze ambassadeur wordt tevens voorzitter van de Regioboard.

Voor uitgebreide informatie over deze positie verwijzen wij u naar bijgaand functieprofiel   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. De sluitingstermijn om te reageren is woensdag 24 november.

Wij willen u vragen akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens, zodat we u kunnen opnemen in deze procedure.
Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.