COO – Cordaid

Cordaid is opgericht in het jaar 2000 en geboren uit een krachtenbundeling van verschillende goede doelen, waaronder de meest recente met ICCO in januari 2021.

Cordaid kent een collegiaal directiemodel van drie leden met een CEO, COO en CFO. Alle leden zijn statutaire bestuurders. De huidige COO heeft zijn vertrek aangekondigd waardoor een vacature in de raad van bestuur is ontstaan.

De gezochte bestuurder zal samen met de CEO en CFO collegiaal verantwoordelijk zijn voor de gehele organisatie. De COO speelt samen met de andere bestuurders een belangrijke sturende rol in het verwezenlijken van de ambities van Cordaid. De COO is verantwoordelijk voor om de veldkantoren en het hoofdkantoor succesvol te laten functioneren (zowel inhoudelijk als financieel) en verder te ontwikkelen binnen de missie en randvoorwaarden van Cordaid.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:

Nederlandse versie:

Engelse versie:           

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.
U kunt reageren tot en met 24 april.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Hanan Bahar, Research Consultant. E. hanan.bahar@maeslunau.com T. +31 20 535 62 86

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.