Lid Raad van Commissarissen – Eigen Haard

Eigen Haard streeft naar Woongeluk voor iedereen en verhuurt ruim 55.000 woningen in Amsterdam, 90% hiervan met een huur die betaalbaar is voor mensen met een laag inkomen. Eigen Haard is met een balanstotaal van 8,5 miljard euro een kapitaalintensieve maatschappelijke dienstverlener die haar maatschappelijk kapitaal wil inzetten voor het energiezuinig maken van haar woningbezit.

Maes & Lunau zoekt voor Eigen Haard een Lid van de Raad van Commissarissen met expertise op het gebied van ontwikkeling en acquisitie van vastgoedprojecten, beheer van vastgoed, vastgoedfinanciën en vastgoedmarkt.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met 17 september 2023 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Nina de Kreij, Research Consultant. T. 06-11809918 of E. nina.dekreij@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.