Nieuwe partner Maes & Lunau

News

content

Nieuwe partner Maes & Lunau

Media, 10 September 2020

Graag informeren wij u over de versterking van het Maes & Lunau team met Esther Goedman (1974).

Esther is per 1 september als partner toegetreden tot Maes & Lunau. Na een loopbaan bij Bain & Company en Ebbinge, heeft Esther gedurende vele jaren een succesvol eigen search bureau opgebouwd: Goedman Executive Search. Hier heeft ze bij een grote diversiteit aan bedrijven en organisaties directiefuncties ingevuld, die de ontwikkeling van de mens en de organisaties op een hoger plan hebben gebracht. Esther heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor Maes & Lunau door haar opgebouwde trackrecord in executive search, haar enthousiaste persoonlijkheid en grote waarachtige belangstelling voor mensen en organisaties. Voor Esther is Maes & Lunau een prachtig platform om haar professionaliteit in teamverband verder te ontwikkelen en haar cliënten nog beter te kunnen ondersteunen vanuit de Maes & Lunau organisatie.

 

Naast haar bestaande algemene opdrachtenportefeuille aan searchprojecten en (klant-) relaties, die zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, zal zij zich met name richten op de sectoren Private Equity, Technology en E-Commerce.
 
Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Esther en wensen haar alle succes met deze overstap.
 
Namens het Maes & Lunau team; Irene Wolfs, Yvonne Jung, Michiel van Donselaar, Harry van de Kraats, Teunis de Haas en Mattijs Kropholler.
 

 

Archive