Directeur Bedrijfsvoering – gro-up

Gro-up creëert samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. gro-up is actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs en voelt zich verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. Met circa 300 locaties, ruim 3.000 medewerkers en vele partners maken ze samen elke dag een levensgroot verschil voor kinderen van alle leeftijden.

Gro-up zoekt een Directeur Bedrijfsvoering die onderdeel is van de directieraad en werkt vanuit het hart van de staf en ondersteuning. De directeur neemt daarmee een hele centrale rol in. In het onderdeel bedrijfsvoering werken ongeveer 125 medewerkers (100 FTE) met zes teammanagers. Deze zijn verdeeld over de verschillende onderdelen van Finance, ICT & Informatiemanagement, Vastgoed, Facility management, Inkoop en KCA inclusief zorgadministratie. Verantwoording wordt afgelegd aan het bestuur.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kan tot en met 25 november reageren. Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met, Inte Koopman, Research Consultant. T.+31 6 8164 7170 of inte.koopman@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.