Twee leden Raad van Toezicht – gro-up

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up.
gro-up creëert samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. Ze zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs en voelt zich verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. gro-up bestaat pas net, maar eigenlijk bestaan ze al tientallen jaren. Want gro-up is de nieuwe naam van verschillende organisaties met een gemeenschappelijk doel. Met meer dan 300 locaties, ruim 3000 medewerkers en duizenden partners maken ze samen elke dag een levensgroot verschil voor kinderen van alle leeftijden.

De Raad van Toezicht is het in de statuten verankerd orgaan dat belast is met het toezicht houden op de (tweehoofdige) Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht van gro-up heeft onder meer tot taak: werkgeverschap van het bestuur, toezicht en controle op het bestuur van de instelling, toetsing van de besluitvorming en gevraagd en ongevraagd adviseren van de Raad van Bestuur, e.e.a. conform statuten en reglementen.

Een belangrijk aspect in het profiel van de twee nieuwe leden is dat zij (m/v) goed passen bij het DNA van gro-up. De kandidaten hebben hart voor de publieke zaak en zijn in staat dat zakelijk te bekijken. Uiteraard is affiniteit met het werkveld van gro-up essentieel. Aangezien twee ervaren toezichthouders vertrekken is toezichthoudende ervaring vereist. Voor de twee verschillende profielen gelden nog de volgende specifieke aanvullende kwalificaties:
Lid – Financieel/economisch:
• Ervaring met toezicht op jaarrekening en budgetproces
• Kennis en ervaring met diverse financieringsstromen zoals commercieel, via subsidies en via verzekeraars

Lid – Algemene bedrijfsvoering
• Ondernemende / profit ervaring
• Bijvoorbeeld ervaring vanuit consumentenmarkt / leisure

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met zondag 2 april reageren.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Tristan Jonkers, Research Consultant. T. 020-535 62 78 / 06- 2517 3321 of E. tristan.jonkers@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.