Voorzitter College van Bestuur – HAS Hogeschool

De kernwaarden van de HAS Hogeschool zijn betrokken, ondernemend en eigenwijs. HAS Hogeschool is een zelfstandige hogeschool in ‘s-Hertogenbosch en Venlo die verschillende hbo-opleidingen aanbiedt die in het teken staan van Agro, Food en Leefomgeving. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Binnen die driehoek richt de HAS richt zich op de drie kernactiviteiten HBO onderwijs, kennistransfer en kennisontwikkeling. HAS Hogeschool wordt door studenten gewaardeerd om haar kwaliteit van onderwijs, de kracht van haar relatieve kleinschaligheid, en de prettige laagdrempelige sfeer in alle lagen van de instelling.

De HAS Hogeschool heeft een  driekoppig collegiaal bestuur met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de strategie, de sturingsfilosofie, het beleid en de uitvoering daarvan voor de hele organisatie en legt hierover verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Momenteel is de HAS Hogeschool op zoek naar een nieuwe voorzitter. De voorzitter beheert de portefeuilles internationalisering, marketing & communicatie, personeel & organisatie, externe bestuurlijke samenwerking, toezicht en medezeggenschap en new business development. Daarnaast geeft de voorzitter College van Bestuur de leiding aan het driekoppig collegiaal bestuur.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Caro Negenborn, Research Consultant.

T. 020-535 62 89 of E. caro.negenborn@maeslunau.com

U kunt tot en met 17 januari 2021 reageren.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.