Voorzitter Raad van Toezicht – Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een hoger onderwijsinstelling in de Randstad met een eigen Leids karakter. Hogeschool Leiden is een toegankelijke kennisinstelling, waar studenten en medewerkers zich gehoord en gezien voelen en doet recht aan de behoeften en mogelijkheden van haar studenten. Tegelijkertijd legt Hogeschool Leiden de lat hoog en vraagt veel van hen. Door studenten actief uit te dagen, zijn zij zo goed mogelijk voorbereid op de continu veranderende beroepspraktijk waarin zij werkzaam (zullen) zijn. Hogeschool Leiden legt de lat óók hoog voor zichzelf. Kwaliteit is de belangrijkste drijfveer en krijgt continue aandacht. Of het nu gaat om het ontwerp van de opleidingen, de ontwikkeling van de medewerkers of de processen die het onderwijs en onderzoek ondersteunen.

Hogeschool Leiden zoekt een nieuwe voorzitter van de raad van toezicht die tevens lid van de selectie- en remuneratiecommissie kan worden. De raad van toezicht heeft uit zijn midden drie vaste commissies ingesteld die de raad ondersteunen bij zijn toezichthoudende taken: de auditcommissie, de commissie onderwijs en onderzoek en de selectie- en remuneratiecommissie.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe. U kunt tot en met 8 oktober reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Madelief Kremer, Research Consultant. T.+31 6 25 45 37 67 of E. madelief.kremer@maeslunau.com.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.