Executive Search
Interim Management
Leadership Development
Your success is what motivates us

Maes & Lunau
Beyond the obvious

Elke organisatie heeft behoefte aan inspirerend leiderschap met verbindende kwaliteiten en een heldere visie. Als executive search bureau leveren we hier een belangrijke bijdrage aan. Dat kan alleen met professionele gepassioneerde mensen met kennis, kunde en waarachtige betrokkenheid.

Maes & Lunau maakt deel uit van het Penrhyn International netwerk dat actief is met 45 kantoren in 23 landen. Het Penrhyn International netwerk heeft wereldwijde sector practices opgebouwd, waardoor wij de expertise en capaciteit hebben om internationale zoekopdrachten uit te voeren.

Het vinden van de juiste executives

De zoektocht naar executives begint met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Daarna leren we de cultuur, mensen en organisatie goed kennen. Vervolgens gaan we aan het werk met een haarscherp profiel, op basis waarvan we kandidaten beoordelen. We helpen bij de start in de nieuwe positie en houden contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo de beste resultaten neer.

Internationaal

Maes & Lunau is de Nederlandse vertegenwoordiger van Penrhyn International, een van de grootste onafhankelijke netwerken van adviesbureaus gespecialiseerd in Executive Search. Penrhyn heeft 45 kantoren en 120 consultants over de hele wereld.