Voorzitter – InEen

InEen versterkt en verbindt de eerste lijn en behartigd de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een krachtige eerste lijn, met de huisarts als spin in het web, vormt in de visie van InEen het fundament voor goede, betaalbare en betrouwbare zorg. InEen ondersteunt gezondheidscentra, zorggroepen, huisartsenposten en regionale ondersteuningsstructuren door het ontwikkelen en helpen implementeren van zorgconcepten, het maken van samenwerkingsafspraken op landelijk niveau, het organiseren van de benodigde randvoorwaarden – zoals personeelszaken, kwaliteitsbeleid en ICT – én het regelen van de juiste financiering.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken 25 medewerkers. Het bureau wordt sinds 2016 aangestuurd door directeur Anoeska Mosterdijk. Het bestuur van InEen bestaat uit zes personen die als bestuurder of in een bestuurlijke rol verbonden zijn aan een lid van InEen. Wegens aftreden van Martin Bontje per 1 januari 2022 is InEen op zoek naar een nieuwe voorzitter. De tijdsbesteding van deze rol bedraagt één dag in de week.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe. U kunt tot en met woensdag 8 december 2021 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Caro Negenborn, Research Consultant. T. 020-535 62 89 of E. caro.negenborn@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.