Business Innovator – INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food met ruim 5.000 leden en 13.000 vestigingen in wonen, mode, schoenen en sport. INretail, gevestigd in Zeist, is een vereniging en bestaat al meer dan 100 jaar, zij heeft een bestuur en een ledenraad. De 70 retailprofessionals van INretail ondersteunen en adviseren retailondernemers over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen zij ondernemers om zich voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap.

Als business innovator ga je ‘convergeren’. Hiermee wordt bedoeld dat je maximaal faciliteert in ideeën en inspiratie met als doel te komen tot innovaties die binnen INretail verder ontwikkeld worden. Je ontwikkelt een uitgesproken marktvisie. Je weet als geen ander de ontwikkelingen vanuit de markt en andere markten te duiden en dit op een aansprekende manier kenbaar te maken. In alles wat je doet toon je ondernemerschap en lef.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij je naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruik je onderstaand contactformulier en voeg je je CV en motivatiebrief als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kun je contact opnemen met Tristan Jonkers, Research Consultant. T. 020-535 62 78 of E. tristan.jonkers@maeslunau.com

Zodra wij jouw gegevens opnemen, vragen wij je akkoord te geven op de verwerking van jouw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met jouw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kun je kijken op www.maeslunau.com/privacy.

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.