Directeur Wonen – Lieven de Key

Lieven de Key draagt bij aan een ongedeelde, dynamische stad door nieuwe woningen te bouwen en toe te wijzen aan de woonstarter. Zo geeft Lieven de Key jongeren de kans om hun eerste stappen te zetten op de Amsterdamse woningmarkt. Lieven de Key zorgt voor een plek waar haar bewoners zich thuis voelen en werkt aan betaalbare, toekomstbestendige woningen en draagt bij aan de veerkracht van buurten.

Als Directeur Wonen bij Lieven de Key zet je je dagelijks in voor de klantgerichte dienstverlening en het creëren van een thuisgevoel voor bewoners. Je geeft leiding aan circa 200 collega’s verdeeld over 4 bedrijfsonderdelen en bepaalt de koers voor deze tak van de organisatie. Samen met de directeur-bestuurder, directeur Vastgoed en directeur Financiën & Bedrijfsvoering vorm je een sterk directieteam dat samenwerking bevordert. Je vertegenwoordigt Lieven de Key in overleg met collega corporaties en maatschappelijke organisaties. Als gedreven people manager draag je bij aan de groei, ontwikkeling en aanpak van maatschappelijke uitdagingen.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met 23 februari 2024 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Josephine Berger, Research Consultant.
T. 06 11 84 86 34
E.  josephine.berger@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.