Voorzitter – Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

De LHV is dé huisartsenvereniging van Nederland. Er zijn 14.000 huisartsen lid en samen met elkaar behartigt de LHV hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staat de LHV open voor verandering en kijkt vooruit. De LHV neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Vanaf 1 januari 2023 heeft er een structuurwijziging in de vereniging plaatsgevonden om het zijn van 1 LHV te bewerkstelligen, dé belangenbehartiger van álle huisartsen. Voor meer info: LHV

Wegens het vertrek van de voorzitter per 14 maart 2023 is de vacature van voorzitter ontstaan. De voorzitter en algemeen directeur dienen samen een goed team te vormen binnen de vereniging. De voorzitter dient een goede aanvulling te zijn binnen het team met de huidige andere bestuursleden.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar bijgaand functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Ed den Ouden, Research Consultant. T. 020-535 62 85 / 06-413 77 543 of E. ed.denouden@maeslunau.com (vakantie van 19 juli tot en met 3 augustus).

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.