Senior Actuaris – Lifetri

Nederlanders willen zelf kunnen beslissen wat goed voor ze is. Lifetri helpt klanten om zelfverzekerde keuzes te maken met slimme financiële oplossingen. Op dit moment heeft Lifetri pensioen-, uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen. Maar dat is slechts het begin. Zo werken ze ook samen met pensioenfondsen aan nieuwe pensioenoplossingen. Lifetri is een nieuwe verzekeraar met een digitale focus en agile mindset: snel ontwikkelen, meteen uitproberen en altijd blijven verbeteren.

De afdeling Actuariaat en Balance Sheet Management heeft 6 medewerkers en staat onder leiding van Dennis de Vries. De werkzaamheden van de afdeling zijn divers van aard en betreffen onder andere capital management, herverzekering, ALM, Pricing en interne en externe rapportages. Afgelopen jaren is de afdeling meegegroeid met de ontwikkeling van Lifetri waarbij er continu gekeken is om vraag en aanbod maximaal op elkaar af te stemmen. Om de groei van de organisatie verder te begeleiden, vraagt dit versterking en verdere professionalisering bij het actuariaat. Dit vergroot het aandeel en belang van deze specialiteit binnen Lifetri en draagt bij aan het in control blijven van de organisatie. Daarom is Lifetri nu op zoek naar een senior actuaris.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Tristan Jonkers, Research Consultant. T. 020-535 62 78 of E. tristan.jonkers@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.