Manager Sector Strategie – Alliander

Alliander is ‎‎het grootste netwerkbedrijf in Nederland. Alliander bestaat uit een groep bedrijven waaronder Liander, Qirion en Kenter. Deze bedrijven combineren hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. Zie voor veel meer gedetailleerde informatie: https://www.alliander.com/nl/

Bij Alliander werken in totaal ruim 7200 medewerkers verspreid over het land. Het hoofdkantoor staat in Arnhem. De energietransitie is een van de belangrijkste thema’s. Alliander werkt intensief samen met de andere netwerkbedrijven in Nederland. De energietransitie is een zodanig groot en complex vraagstuk dat samenwerking en krachtenbundeling noodzakelijk is.

De Manager Sector Strategie zit in het managementteam van de Marktdiensten organisatie. De Manager Sector Strategie is een sleutelspeler in de doelstelling van Alliander om de stakeholders in de open energiemarkt zoveel mogelijk flexibiliteit en capaciteit te bieden. Geeft leiding aan de afdeling Sector Strategie binnen Marktdiensten en richt zich op beïnvloeding van de besluitvorming (intern en extern) over projecten die de werking van de energiemarkt moeten ondersteunen/verbeteren. Daarnaast is deze positie medeverantwoordelijk voor de koers en resultaten van de organisatie-eenheid Marktdiensten..

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe. U kunt tot en met zondag 4 december 2022 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Tristan Jonkers, Research Consultant. T. 020-535 62 78 / 06- 2517 3321 of E. tristan.jonkers@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.