Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

André Regtop en Laura pool benoemd tot voorzitter en lid raad van toezicht voor VZVZ

André is een ondernemende bestuurder die carrière heeft gemaakt binnen CJIB waar hij de organisatie moderniseerde als algemeen directeur. Na een korte rol als algemeen directeur bij landelijke politie-ICT houdt hij zich sinds 2014 bezig met verbetering van de digitale overheid als directeur ICTU. Tezamen met zijn toezichthoudende ervaring sinds 2014 en kennis van de overheid en de medische wereld is hij de ideale voorzitter voor de raad van toezicht.

 

vzvz_1

Gevraagd naar het waarom van deze stap zegt André: “VZVZ is een enorm belangrijke organisatie binnen het zorgstelsel en verricht daarvoor vele activiteiten. De RvT houdt voor de leden van VZVZ hier toezicht op en daar wil ik als voorzitter graag een bijdrage aan leveren”.
Wat vond je van de begeleiding door Maes & Lunau en het proces?: “Maes en Lunau heeft het proces van werving en selectie uitermate professioneel en met veel persoonlijke aandacht begeleid”.

Laura Pool is specialist op het gebied van finance en risk en heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van AVG in complexe stakeholdervelden.
Zij is als CFO/CRO werkzaam geweest bij tot ING behorende entiteiten. Daarna was zij director of Finance & Risk bij Triodos Investment Management en Oikocredit.

Laura over deze stap: “VZVZ verzorgt de uitwisseling van medische gegevens en draagt daarmee bij aan betere zorg. Ik wil deze belangrijke activiteiten graag verder helpen ontwikkelen met mijn achtergrond als risk manager en belangstelling voor privacy bescherming”.

Over de begeleiding Maes & Lunau: “Het proces was duidelijk en grondig en dat vond ik als kandidaat prettig omdat je op die manier een steeds beter beeld krijgt van de organisatie en de mensen waarmee je gaat samenwerken”.

Wij feliciteren André, Laura en VZVZ en wensen hen samen veel succes!

Team Maes & Lunau