Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Hans Groenendijk en Miep van Diggelen worden de nieuwe commissarissen van Mozaïek Wonen

Mozaïek Wonen benoemt Hans Groenendijk als de nieuwe Voorzitter Raad van Commissarissen en Miep van Diggelen als Lid Raad van Commissarissen.

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. Mozaïek Wonen verhuurt bijna 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Het biedt goede, betaalbare en duurzame huisvesting aan mensen met een smalle beurs die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Samen met haar huurders, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, politie en wijkteams werkt Mozaïek Wonen aan het verbeteren van de leefbaarheid in wijken en buurten. (Bron: https://www.mozaiekwonen.nl/over-moza%C3%AFek)

Per 1 juni 2021 neemt Hans Groenendijk afscheid als bestuurder van Woonzorggroep Samen. Hiervoor was hij bestuurder van Stichting Sint Jacob, een organisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen in Haarlem en Kennemerland.

Miep van Diggelen was voorheen de directeur van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum. Per 1 januari zal zij de rol van Lid Raad van Commissarissen vervullen.

We feliciteren Mozaïek Wonen, Hans Groenendijk en Miep van Diggelen met deze benoeming.

Team Maes & Lunau

Mozaiek_wonen_header