Voorzitter – Nationaal Programma Groningen

Nationaal Programma Groningen is een samenwerking van de drie overheidslagen in Nederland, met als doel nieuwe perspectief te bieden aan de inwoners van Groningen. Nationaal Programma Groningen werkt aan een goede toekomst voor elke Groninger, jong en oud. Zij brengen mensen en ideeën samen en bundelen de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden. Door het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat worden plannen uitgevoerd die Groningen echt vooruithelpen.

Het bestuur van NPG is op zoek naar een voorzitter die op pad gaat en vol trots resultaten van Nationaal Programma Groningen uitdraagt. De voorzitter van Nationaal Programma Groningen is boegbeeld op provinciaal, nationaal en internationaal niveau. Dit vraagt een omvangrijk, relevant regionaal en nationaal (‘Den Haag’) netwerk. De voorzitter kent de wegen om connectie te maken met relevante internationale netwerken, vooral in ’Brussel’. Ook staat de voorzitter open voor onorthodoxe ideeën en oplossingen die bijdragen aan het realiseren van de ambities.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Hanan Bahar, Research Consultant. E. hanan.bahar@maeslunau.com T. +31 20 535 62 86

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.