Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen

De Nationaal Rapporteur is het boegbeeld van het Instituut Nationaal Rapporteur. De Nationaal Rapporteur opereert onafhankelijk en met gezag en levert met onderzoeken en adviezen een belangrijke bijdrage aan de aanpak van mensenhandel en seksueel geweld tegen kinderen.

De Nationaal Rapporteur functioneert op basis van de Wet Nationaal rapporteur mensenhandel en seksueel geweld tegen kinderen. Het instituut Nationaal Rapporteur verricht zelfstandig kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Op basis van dit onderzoek rapporteert de Nationaal Rapporteur en doet aanbevelingen aan de regering.

De rol van Nationaal Rapporteur vraagt een scherp oog voor mogelijkheden en kansen in de aanpak van mensenhandel en seksueel geweld tegen kinderen. Daarbij is de Nationaal Rapporteur bewust van de eigen rol in relatie tot de andere partijen die daarbij betrokken zijn. De Nationaal Rapporteur moet een volwaardig gesprekspartner op tal van niveaus kunnen zijn, zowel in binnen- als buitenland.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Erik Ton.
E. erik.ton@maeslunau.com T. +31 6 15593933

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.