NWP – Voorzitter Bestuur

Het Netherlands Water Partnership (NWP) gelooft dat een duurzame toekomst en een gezonde economie hand in hand gaan en dat die toekomst watergedreven is. Daarom brengen zij partijen uit de Nederlandse watersector bij elkaar en in contact met buitenlandse stakeholders om waterissues op te lossen. NWP verbindt mensen met projecten, faciliteren samenwerking en delen marktkennis.

NWP is momenteel op zoek naar een Voorzitter Bestuur. De ideale voorzitter is een boegbeeld, aantoonbaar bekend in de Nederlandse watersector, beschikt over een uitstekend netwerk in Nederland en heeft ook warme relaties met relevante buitenlandse partijen.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Hanan Bahar, Research Consultant. E. hanan.bahar@maeslunau.com T. +31 20 535 62 86

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.