Algemeen Directeur – Paleis Het Loo

Paleis Het Loo in Apeldoorn is het grootste, authentieke 17-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Sinds 1984 is het als onafhankelijk museum opengesteld voor publiek en vinden er tentoonstellingen en evenementen plaats. Bij Paleis Het Loo werken ruim 285 medewerkers en 155 vrijwilligers. Het museum is een stichting en heeft een eigen BV opgericht waarin de horeca-activiteiten en de eigen productlijn zijn ondergebracht. De organisatie is financieel gezond.

De Algemeen Directeur vormt samen met de Zakelijk Directeur het bestuur van het museum. De Algemeen Directeur legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht en geeft hiërarchisch leiding aan de clusters Kennis & Collectie, Publiek & Programma en het team Development.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Madelief Kremer, Research Consultant. T.+31 6 25 45 37 67 of E. madelief.kremer@maeslunau.com.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.