Philadelphia – Twee leden Raad van Toezicht

Philadelphia ondersteunt met 7.600 medewerkers ongeveer 9.200 mensen met een verstandelijk beperking. Verspreid over zo’n 550 kleinschalige locaties zorgen de professionals voor ondersteuning op maat. Op het gebied van gehandicaptenzorg is Philadelphia de tweede speler van Nederland. Philadelphia vindt het belangrijk om verbinding te maken en te behouden in de buurt. Daarom blijven de locaties kleinschalig. Philadelphia werkt samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zo kan zij maatwerk aan cliënten bieden en daardoor succesvol bijdragen aan een ‘gewoon leven en een eigen leven’. Philadelphia gaat ervan uit dat professionals beter presteren wanneer ze kunnen werken vanuit hun vakmanschap en gaat daarbij een stapje verder richting meesterschap. Philadelphia werkt vanuit de principes van zelforganisatie, waarbij zij werken aan het vergroten van kennis en kunde en de speelruimte van teams binnen heldere kaders.

Per eind januari 2022 is er sprake van een vacature binnen de Raad van Toezicht. Het betreft een vacature met als aandachtsgebied financiën. Naast lid van de Raad van Toezicht is hij/zij tevens voorzitter van de auditcommissie.

Tevens zal er binnen de Raad van Toezicht per eind maart 2022 een vacature ontstaan. Het betreft een vacature met als aandachtsgebied bestuur algemeen/zorg en kwaliteit.
Naast lid van de Raad van Toezicht is hij/zij tevens lid van de commissie zorg en zal naar verwachting ook voorzitter zijn van de remuneratiecommissie.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe. De sluitingstermijn om te reageren is 31-01-2022.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Marleen Korevaar, Research Consultant.  T. +31 20 5356279
E. marleen.korevaar@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.