Business Operations Manager – Roland Berger

Maes & Lunau Executive Search heeft de exclusieve opdracht gekregen om invulling te geven aan de vacante rol van de Business Operations Manager bij Roland Berger te Amsterdam.

In 2002 is Roland Berger Amsterdam in Nederland gestart. De vennootschap is onderdeel van het internationale adviesbureau met 2.400 medewerkers verspreid over 52 kantoren in 35 landen. Het kantoor in Amsterdam is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en draait goed. Momenteel werken zij met 120 medewerkers wederom aan een succesvol jaar. De groei heeft er voor gezorgd dat de ondersteunende functies, nodig om de organisatie goed te laten draaien, in omvang en belang zijn toegenomen. Te denken valt aan Finance, Staffing, HR, Recruiting, Secretariaat, IT, Receptie en Marketing. De aansturing hiervan gebeurt door een aantal partners die dit naast de uitvoer van hun consultancyactiviteiten doen. Zowel de tijdsbelasting als vernieuwing en professionalisering vragen om een verandering van deze werkwijze. Gezocht wordt naar een persoon die alle ondersteunende taken gaat aansturen, uitgezonderd van Finance. Daarnaast zal staffing van de projecten een belangrijke focus zijn om ook dit op hoger niveau te brengen.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe. De sluitingstermijn om te reageren is maandag 1 februari.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.