Divisiedirecteur Human Resources – Radboud Universiteit

Maes & Lunau Executive Search heeft de exclusieve opdracht gekregen om invulling te geven aan de vacant komende rol van de Divisiedirecteur Human Resources bij de Radboud Universiteit binnen de Divisie Radboud Services.

De Radboud Universiteit (RU) is een universiteit met een Katholieke achtergrond. Opgericht in 1923 en met een sterke focus op onderzoek. Gesitueerd in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Zij heeft 7 faculteiten en verzorgt het wetenschappelijk onderwijs voor ruim 24.000 studenten. Net als vorig jaar  – en voor de achtste keer in negen jaar tijd – is Radboud Universiteit de beste brede, klassieke universiteit van Nederland volgens de Keuzegids Universiteiten.

In Radboud Services is de centrale ondersteunende dienstverlening voor de Radboud Universiteit ondergebracht. Totale omvang is circa 750 fte. Het is de ambitie van Radboud Services om substantieel bij te dragen aan het realiseren van de strategische doelen van de universiteit. Bijvoorbeeld door het zorgdragen voor de ontwikkeling van onderwijsbeleid, het verduurzamen van de campus en het zichtbaar maken van (de impact van) ons onderzoek.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.