Terug naar team overzicht

Hanan Bahar - Research Consultant

“Listen, search, match and network”– dat zijn vier woorden die de werkzaamheden van Hanan Bahar bij Maes & Lunau goed typeren. Hanan is research consultant en gaat samen met de consultant op zoek naar de juiste kandidaat voor een vacante topfunctie. Op basis van de wensen en de behoeften van de opdrachtgever en een relevante marktanalyse past zij de juiste zoekstrategie toe. Daarbij vindt zij het belangrijk dat diversiteit ook in een longlist zoveel mogelijk tot uitdrukking komt.

_NJ_1971 v2

‘Dat wordt door opdrachtgevers altijd gewaardeerd, want het is een steeds groter en belangrijker thema geworden. Dat geldt zowel op het terrein van gender, als van etniciteit, cultuur en achtergrond.’  Vervolgens legt ze het eerste contact met de kandidaten en doet de eerste kritische selectie. Ondertussen houdt ze alle contacten warm om zodoende haar professionele netwerk uit te bouwen – handig voor het volgende project!

Met haar studieachtergrond in Internationale Betrekkingen en Midden-Oostenstudies, en de werkervaring die Hanan in het Midden-Oosten heeft opgedaan, gaat haar interesse vooral uit naar internationale organisaties zowel in de profit als in de non-profit wereld. Ook vindt zij organisaties belangrijk die zich bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Hanan combineert een hoge dosis mensenkennis met gedrevenheid. Ze heeft een liefde voor puzzels en is dan ook oplossingsgericht. Daarmee probeert zij elke keer weer bij te dragen aan een perfecte match tussen professionals en functies binnen organisaties.