Terug naar team overzicht

Valentijn Doffegnies

Hoe komen persoonlijkheden samen en hoe kom je samen, met plezier, tot betere prestaties? Dat is de vraag en de uitdaging die Valentijn Doffegnies al lang interesseert.

Na zijn studie Arbeids – en Organisatiepsychologie begon Valentijn bij recruitment bureaus met een focus op de instroom naar strategie – en data science consultancy en de vervolgstap voor professionals naar start- en scale-ups.

Valentijn 7746 _beeld 1

Naast het begeleiden van een groot netwerk van ambitieus talent in de wereld van Fintech en digitale platformen, leerde hij veel over digitalisering en dynamische organisaties op het gebied van big data, data science en data engineering. Dit stimuleerde hem om een stap te zetten naar de positie als inhouse recruiter bij een snelgroeiende data gedreven strategy consultancy partij, waar hij verantwoordelijk was voor nationale en internationale groei naar onder meer Duitsland en andere locaties buiten de EU.

Bij Maes & Lunau is hij op zoek naar diepgang, complexiteit en variatie in zijn werk. “Mijn interesse ligt met name bij bedrijven in transitie: ik vind het een enorme uitdaging om samen met de klant en mijn collega’s de juiste kandidaat te vinden die perfect bij de gestelde uitdaging past”.