TNO – CEO / VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

TNO is in 1932 bij wet opgericht om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Sinds die tijd heeft TNO als onderdeel van de publieke kennisinfrastructuur in Nederland een cruciale bijdrage geleverd aan de opbouw en uitbouw van kennis en innovatie in Nederland. Niet alleen aan economische groei en werkgelegenheid, maar ook aan veiligheid en welzijn van de samenleving.

De nieuwe CEO heeft eindverantwoordelijkheid gedragen van een complexe organisatie. Hij/Zij heeft aantoonbare affiniteit met onderzoek en innovatie en beschikt over een relevant netwerk in openbaar bestuur, politiek en het bedrijfsleven.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Hanan Bahar, Research Consultant. E. hanan.bahar@maeslunau.com T. +31 20 535 62 86

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.