Lid Raad van Bestuur – Vestia

Maes & Lunau heeft de exclusieve opdracht gekregen om invulling te geven aan de rol van de Lid Raad van Bestuur voor Vestia.

Vestia is een grote Nederlandse woningcorporatie, het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Vestia verhuurt voornamelijk woningen (zelfstandige-, sociale huur- en koopwoningen), bedrijfsruimten en parkeerplaatsen. Het vastgoedbezit van Vestia is verspreid over heel Nederland met een accent op de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Vestia zorgt voor betaalbare woningen van goede kwaliteit voor mensen met een laag (midden)inkomen of een kwetsbare positie. Vestia heeft ruim 77.000 verhuurbare eenheden in haar portefeuille en heeft ongeveer 700 medewerkers.

Voor uitgebreidere informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier    

Voor meer informatie over deze functie en de procedure kunt u contact opnemen met Tomàs Meulenberg, Research Consultant. T. 020 – 535 6276

Bij interesse in deze positie vult u onderstaand formulier in en stuurt u uw CV mee als bijlage.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.