Lid Raad van Commissarissen – Voergroep Zuid

Voergroep Zuid is ontstaan uit de fusie tussen de coöperaties Boerenbond Deurne, Isidorus Nederpeel en BoerenBond Helden in 2015. In een uiterst dynamische agrarische markt met kansen voor groei, hebben de drie coöperaties met Voergroep Zuid een nieuwe organisatie opgericht waarmee ze samen sterker in de markt staan. Met het samengaan is er in Zuid-Nederland een voercoöperatie ontstaan die sterk is in de veesectoren varkens, kippen, rundvee en geiten. In Nederland is Voergroep Zuid de vierde grootste leverancier van mengvoer en voergrondstoffen.

Het nieuwe lid RvC is verbonden aan Voergroep Zuid en is een ervaren ondernemer en heeft interesse in het reilen en zeilen van de coöperatie. Vanuit die achtergrond-met bijhorende kennis en ervaring- vervult hij/zij de rol in de RvC.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

U kunt uw interesse kenbaar maken door een email te sturen aan Irene Wolfs, irene.wolfs@maeslunau.com of u gebruikt onderstaand formulier en voegt uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Irene Wolfs, Partner. E. irene.wolfs@maeslunau.com T. +31 6 2700 1478

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.