ViVa! Zorggroep – Bestuurder

Stichting ViVa! Zorggroep is een grote zorgaanbieder met veel cliënten en groot regionaal bereik. Zij bieden zorg aan mensen van alle leeftijden in 18 verschillende locaties met ruim 1.400 plekken. ViVa! Zorggroep biedt zorg thuis aan ongeveer 5.400 mensen. De zorggroep biedt preventie, mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning, huishoudelijke zorg, dagbesteding, maaltijdvoorziening, verzorging en verpleging, behandeling, tijdelijk of periodiek verblijf en wonen in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland.

ViVa! Zorggroep is een groeiende maatschappelijke organisatie met ruim 3.600 medewerkers.

ViVa! Zorggroep heeft een tweehoofdige collegiale Raad van Bestuur. Eind februari 2021 gaat een vacature ontstaan in de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur bestaat uit twee leden die collegiaal de eindverantwoordelijkheid dragen voor zowel de primaire processen als de bedrijfsvoering.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe. De sluitingstermijn om te reageren is vrijdag 19 februari 2021.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Marleen Korevaar, Research Consultant. E. marleen.korevaar@maeslunau.com T.+31 20 535 6279