Voorzitter Raad van Bestuur – Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi- en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid met ongeveer 2.900 medewerkers. De dienstverlening van Vivium concentreert zich op de volgende klantgroepen:

  • Zorgeloos wonen/Zorg aan Huis: focust op prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij. Daarnaast geldt voor het somatisch verpleeghuis Torenhof een zo volwaardig mogelijk leven bij ernstige somatische problemen.
  • Psychogeriatrie: is gericht op een nieuw thuis voor mensen met dementie.
  • Geriatrische Revalidatiezorg: revalideren wat zich richt op samen werken aan de toekomst. Daarnaast vindt hier onder ander behandel intensieve zorg zoals bij Parkinson plaats.
  • Advies- en Behandel Centrum: multidisciplinaire zorg met naast de huisarts een specialist ouderengeneeskunde gericht op kwaliteit van leven/welzijn voor kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag.

De voorzitter van de raad van bestuur (RvB) draagt de statutaire eindverantwoordelijkheid voor Vivium en de maatschappelijke en financiële resultaten. De voorzitter RvB heeft een voortrekkersrol in het ontwikkelen en implementeren van de strategie en zorgt voor een in de organisatie gedragen koers. Daarnaast heeft deze positie een belangrijke externe oriëntatie en is hij/zij het boegbeeld van de organisatie.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier     

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe. U kunt tot en met woensdag 8 februari 2023 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Caro Negenborn, Research Consultant. T. 020-535 62 89 / 06-11 84 86 34 of E. caro.negenborn@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.