Algemeen Directeur – Business Park Aviolanda

Business Park Aviolanda (BPA) is een besloten vennootschap gevestigd in Hoogerheide in West-Brabant, naast vliegbasis Woensdrecht. Op BPA werken civiele Maintenance, Repair, Overhaul & Upgrades (MRO&U) bedrijven aan het onderhoud van civiele en militaire vliegtuigen en helikopters. Daarnaast verricht Defensie op BPA onderhoud aan militaire helikopters en worden componenten voor de luchtvaartsector geproduceerd. ROC Curio en AM&TS leiden studenten op BPA op tot gecertificeerde vliegtuig-onderhoudstechnici.

Business Park Aviolanda zoekt een enthousiaste, dynamische en flexibele nieuwe directeur, die zowel thuis is in de wereld van de luchtvaartindustrie als in die van de overheid. De directeur is een verbinder en een business developer, begrijpt de belangen van de betrokken stakeholders en aandeelhouders en zorgt voor een nauwe samenwerking met hen om bij te dragen aan het economisch cluster aerospace & maintenance Noord-Brabant.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met 2 april 2023 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Nina de Kreij, Research Consultant. T. 06-11809918 of E. nina.dekreij@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.