Interim Algemeen Directeur – Waternet

Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) én de gemeente Amsterdam zijn de bestuurlijke opdrachtgevers van Waternet. Waternet is hiermee de enige overheidsorganisatie in Nederland die zicht richt op de hele watercyclus, zowel de waterkringloop als de waterketen. Waternet is voor wat betreft beleidsvoorbereiding en uitvoering verantwoordelijk voor het zuiveren van afvalwater, maken van drinkwater en oppervlaktewater op peil en schoon houden. Het directieteam van Waternet bestaat op dit moment uit zeven leden en opereert als een collegiale directie. De Algemeen Directeur is hierin eindverantwoordelijk, voorzitter van de directie en kijkt vooral vanuit integraliteit.

In december 2020 hebben beide bestuurlijk opdrachtgevers uitgesproken de samenwerking die sinds 1997 tussen de gemeente Amsterdam en het Waterschap Amstel Gooi en Vecht bestaat en in 2006 de vorm van de stichting Waternet heeft gekregen, te willen evalueren en herijken. Op het scharnier van de veranderingsprocessen heeft de huidige algemeen directeur aangegeven per 1 maart 2022 de leiding over te willen dragen aan een nieuwe algemeen directeur. Gezien deze context, heeft het Stichtingsbestuur besloten een interim algemeen directeur aan te stellen om de organisatie klaar te maken voor en te begeleiden in de verandering.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe. Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Caro Negenborn, Research Consultant. T. 020-535 62 89 / 06-11 84 86 11 of E. caro.negenborn@maeslunau.com

U kunt tot en met 2 februari 2022 reageren.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.