Lid Raad van Toezicht – WOMEN Inc

WOMEN Inc. verbetert sinds 2005 de positie van vrouwen in Nederland en streeft naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. WOMEN Inc. voert al jaren campagne voor meer gelijkheid op de thema’s werk, gezondheid, financiën en media. Met het label LOKET Inc. biedt WOMEN Inc. de kennis en expertise die zij de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd op het gebied van (onbewuste) in- en uitsluiting aan organisaties aan. WOMEN Inc. werkt veelvuldig en intensief samen met landelijke en lokale overheden, bedrijven, instellingen en kennisinstituten aan een gelijkwaardiger Nederland, voor iedereen.

Michael Kembel gaat eind 2023 stoppen en is het financiële aanspreekpunt in de raad van toezicht voor de organisatie. Om die reden ontstaat er een vacature in de raad van toezicht. Het nieuwe lid moet aantoonbare financiële expertise hebben en ervaring met budgettering en financiële verslaglegging.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met woensdag 29 november 2023 reageren.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met, Inte Koopman, Research Consultant. T.+31 6 8164 7170 of inte.koopman@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.