Directeur-bestuurder – De Woonmensen

De Woonmensen is een wooncorporatie in Apeldoorn die zich focust op mensen met beperkte kansen op de woningmarkt. De organisatie wilt ze goed, betaalbaar en duurzaam laten wonen met uitstekende dienstverlening. Daarnaast staan zij voor samen zorgen voor een prettige buurt. Een buurt die bewoners zelf maken waarbij de Woonmensen op zoek gaat naar hun ideeën. Zij zijn medeverantwoordelijk voor hun woning en woonomgeving en hebben invloed op keuzes die de Woonmensen maakt. Speerpunten voor de Woonmensen zijn betaalbaarheid, invloed voor huurders en financiële ruimte. In de toekomst krijgen onderwerpen als duurzaamheid en uitstekende dienstverlening meer aandacht.

De organisatie is opgebouwd uit de afdelingen bedrijfsvoering, wonen en vastgoed en kent een éénhoofdige statutaire directie. De directeur-bestuurder is eindverantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie, is voorzitter van het managementteam en geeft direct leiding aan drie managers, de controller, P&O adviseur, managementassistente, jurist/bestuurssecretaris, beleidsadviseur, assetmanager en communicatieadviseur. Na een periode van acht jaar zal per 1 mei 2022 de huidige directeur-bestuurder afscheid nemen van de Woonmensen.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u onderstaand contactformulier en voegt u uw CV en motivatiebrief als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Madelief Kremer, Research Consultant. T. 020-535 62 77 of E. madelief.kremer@maeslunau.com

U kunt tot en met 8 december reageren.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.