Lid College van Bestuur – Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool, enig aanbieder van hoger beroepsonderwijs in Zuid- en Midden-Limburg, in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor studenten en de relatieve kleinschaligheid. Bovendien werkt Zuyd Hogeschool over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en associate degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee levert Zuyd Hogeschool een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Het college van bestuur bestaat uit drie personen en is gezamenlijk eindverantwoordelijk voor de koers, strategie en prestaties van Zuyd Hogeschool en legt verantwoording af aan de raad van toezicht. De bestuurder met de portefeuille bedrijfsvoering van Zuyd Hogeschool zal per 1 december 2022 vertrekken vanwege het bereiken van de maximale benoemingstermijn.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:           

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Edwin Frans, Research Consultant,  T. 06 46014779 of E. edwin.frans@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.