Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Anja van Eck nieuwe directeur Personeel & Organisatie bij het Kadaster

Per 1 september start Anja van Eck als directeur Personeel & Organisatie bij het Kadaster. Zij volgt hiermee Alf Overmars op, die in juli afscheid neemt.

Anja van Eck

Anja heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van personeel- en organisatiebeleid en heeft zich in haar hele carrière verbonden aan diverse organisaties met een maatschappelijke relevantie.
Zij heeft een brede interesse in het primaire proces en draagt graag bij aan het verder brengen van de organisatieambities door de directie Personeel en Organisatie te richten op de ambities en speerpunten van het Kadaster en voor een blijvende aansluiting op de ontwikkelingen voor het personeel te zorgen.

Anja: ” Binnen personeel- en organisatiebeleid heb ik altijd het belang gezien van data en data-analytics ter ondersteuning van mijn werk. Dat is ook één van de redenen dat ik het Kadaster interessant vind; de grootste geo-databron van Nederland, hoe mooi is dat!”

​Frank Tierolff namens de raad van bestuur: “Een wendbare organisatie is belangrijk voor het realiseren van onze speerpunten en ambities, de directie Personeel en Organisatie is daar een belangrijke schakel bij. Wij kijken uit om Anja te verwelkomen en daarmee is de Directieraad weer compleet.” 

Maes & Lunau wenst Anja en het Kadaster veel succes met deze samenwerking!