JINC heeft jou als Carrière Coach nodig!

Stel: je bent 15 jaar, weet weinig van de arbeidsmarkt en je hebt niet veel mensen in je omgeving met wie je over je toekomst kan praten. Toch moet je kiezen wat je na het vmbo of de havo gaat doen. Dan kun je een Carrière Coach goed gebruiken. JINC zoekt vrijwilligers om gesprekken te voeren met vier leerlingen op school, zodat zij hun vervolgopleiding weloverwogen kunnen kiezen.

Deelname aan een Carrière Coachtraject kost je, inclusief voorbereiding, ongeveer 24 uur verspreid over een kalenderjaar. Een coachtraject bestaat uit vijf sessies, inclusief een Netwerkworkshop!
Wil jij je inzetten voor deze jongeren en je steentje bijdragen aan de talentontwikkeling? Geen zorgen; je hoeft geen coach van beroep te zijn. Als je een open en geïnteresseerde houding hebt, dan zoekt JINC jou!

Meld je aan via carrierecoachamsterdam@jinc.nl en voor meer informatie www.jinc.nl

JINC en Maes & Lunau

Maes & Lunau is trots op de samenwerking die wij hebben met JINC, omdat het past binnen onze visie: talent en de drive van de mens als bron van succes.
Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven. Ook Maes & Lunau draagt sinds 2021 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. De ervaring leert dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert.
Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in ons bedrijf. Zo versterken wij onze binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.

Iedereen groeit met JINC.

Maes & Lunau partner Irene Wolfs:

“Wat een fijne samenwerking heeft Maes & Lunau met JINC. Onze medewerkers leveren hun bijdrage door sollicitatietrainingen te geven aan jongeren, want de jeugd heeft de toekomst!
Recent ging ik naar het Caland Lyceum en kwam helemaal geïnspireerd terug.

Dankjewel JINC voor de uitstekende organisatie!”

Maes & Lunau partner Harry van de Kraats:

“Ik heb gisteren voor het eerst een sollicitatietraining gegeven op een VMBO school in Amsterdam. Ik kwam er enthousiast en opgeladen vandaan. Wat ontzettend leuk om met die jonge mensen te kunnen werken en wat leren ze snel! JINC had alles goed voorbereid en het wordt professioneel aangepakt. Het is echt leuk om aan mee te doen!”