Wij vinden voor u de juiste leiders

Een inspirerende leider met verbindende kwaliteiten en een heldere visie is de basis voor het succes van uw organisatie. Als ervaren executive search bureau helpen wij u bij het vinden van die leider. We gaan voor u op zoek naar de juiste executive-kandidaat, bieden interim management én begeleiden bij leadership development. Van werving tot onboarding zit u bij ons dus goed.

Waarom wij verder kijken?

Elke organisatie heeft behoefte aan inspirerend leiderschap en een duidelijke visie. Dat is nodig om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Qua groei, professionalisering of cultuur. Wij zorgen ervoor dat u dé topprofessional krijgt aangereikt die alles in huis heeft om dat mogelijk te maken.

Een goede leider is meer dan competenties alleen. Wat is iemands persoonlijkheid? Wat is zijn of haar doel? Hoe past dat bij de doelen van uw organisatie? Al die factoren nemen we mee om tot een toptalent te komen dat uw organisatie biedt wat op dit moment nodig is.

Hoe wij verder kijken?

Maes & Lunau vindt voor grote en kleine organisaties de beste kandidaten voor managementposities en expertiserollen. Nationaal en internationaal. In verschillende sectoren: van overheidsorganisaties tot e-commerce. Van retail tot familiebedrijven. Dat doen we al 45 jaar op onze eigen manier, door verder te kijken dan anderen.

Méér dan cv’s vergelijken

Via ons krijgt u alleen kandidaten aangereikt die in alle opzichten een perfecte match vormen. Dit zijn kandidaten die passen bij het team, bij de cultuur en bij de behoeften van uw organisatie. Onze ervaren Research Consultants kijken naar alle factoren die belangrijk zijn voor een goede match. Door onze onderbouwde voorselectie weet u precies waarom iemand in het team past.

Transparant proces

Wij horen en zien veel, en geven dat altijd terug aan onze kandidaten en opdrachtgevers. Juist door onze inzichten te delen, kunnen wij toegevoegde waarde bieden. Soms zijn we daarin eigenwijs, omdat we denken dat een andere keuze meer succes zal opleveren. Dan hebben we een goed gesprek. Altijd met als doel om uw organisatie écht verder te helpen.

Researchers én Consultants

Onze kracht is dat we bij elke opdracht vanaf het begin zowel een Researcher als een Consultant betrekken. Onze Consultants zijn ervaren vakmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Elke consultant brengt eigen businesskennis, expertise en een specifieke achtergrond mee. Daarmee zijn zij een goede sparringpartner voor u om zelfs de meest uitdagende functie in te vullen.

Begeleiding bij de onboarding

Het proces stopt niet zodra een positie is ingevuld. Daarom ondersteunen we ook nieuwe topmensen bij een succesvolle start en transitie in de nieuwe organisatie. Dat doen we samen met een team van experts uit ons netwerk, zoals leiderschapscoaches en mediators. Zij kunnen executives en hele teams begeleiden bij een succesvolle start in de organisatie.

Onafhankelijk én onderdeel van een internationaal netwerk

Maes & Lunau is het enige 100% onafhankelijke executive search-bureau van Nederland. Tegelijkertijd kunnen we putten uit een groot internationaal netwerk, waardoor we ook internationaal talent voor u kunnen vinden. Maes & Lunau is namelijk onderdeel van het Penrhyn International-netwerk: een van de grootste onafhankelijke netwerken van adviesbureaus in Executive Search. Daar profiteert u van mee.

Waarom kiezen voor Maes & Lunau?

  • Krijg alleen kandidaten aangeleverd die perfect passen
  • 46 jaar ervaring in executive search
  • Alles wordt uit handen genomen: van werving tot onboarding
  • Profiteer van een groot nationaal en internationaal netwerk
  • Ervaring in veel sectoren: bedrijfsleven, non-profit en overheid

Hoe kunnen wij u helpen?

Zoekt u nieuw toptalent voor uw organisatie? Heeft u behoefte aan interim management? We vertellen u graag hoe we u kunnen helpen. Zullen we vrijblijvend kennismaken?