Leadership Development vergt durf en oplossingen!

De wereld verandert steeds sneller. Leiders hebben te maken met globalisering, technologisering, disruptie en zoals we nu zien zelfs met grote gezondheidsrisico’s. De consultants van Maes & Lunau helpen private en publieke opdrachtgevers om de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Wij willen partners zijn van directies en toezichthouders op het gebied van leadership development. Samen werken aan de juiste oplossingen voor de lange termijn groei!

Mattthijs_6020+ENERGY-v2 900px

De consultants van Maes & Lunau zijn getraind om kandidaten in hun eerste jaar van hun on-boarding te begeleiden. Het eerste  jaar is immers vaak voor de nieuwe werkgever maar ook voor de kandidaat een periode waarin aan elkaar moet worden gewend. Dit vergt inlevingsvermogen van beide kanten. Wij ondersteunen in dit proces.

Het zoeken naar top management begint bij goede toezichthouders. In 2020 is Maes & Lunau samen met het leiderschaps- en trainingsinstituut Avicenna begonnen met een training voor toekomstige toezichthouders. De regels van governance maar ook de persoonlijke rol aan de board-tafel komen bij deze leergang toezichthouden aan de orde.

Steeds vaker worden wij gevraagd om teams samen te stellen aan de hand van specifieke beoordelingsinstrumenten. Onze consultants zijn gecertificeerd om dit te doen, want beoordelen van individuen en van teams is een essentieel onderdeel van ons werk. We werken hierbij nauw samen met externe professionele partijen zoals Jonathan Warner.

Het resultaat is dat de consultants van Maes & Lunau, de kandidaten en de opdrachtgevers samen werken aan een lange termijn samenwerking. De consultants van Maes & Lunau willen dan ook een trusted partner zijn van toezichthouders, CEO’s en directies van (familie)bedrijven en publieke instellingen.

Leergang Toezichthouden Maes & Lunau / Avicenna 
Onbewuste vooroordelen herken je niet snel bij jezelf. Omstandigheden kunnen je authentieke gedrag zomaar sterk beïnvloeden. Bij toezichthouden kan dat desastreuze gevolgen hebben.

Lees meer…

Gerelateerde diensten