Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Cora Kleinhout benoemd tot COO van EyeCare Groep

Een succesvolle plaatsing namens Maes & Lunau! Met ingang van 1 december 2023 zal Cora Kleinhout EyeCare Groep versterken als Chief Operating Officer (COO).

Cora Kleinhout

EyeCare is een groep van optiekwinkels, opgericht in 2021 door acht onafhankelijke familiebedrijven die zijn gaan samenwerken met als doel hun bedrijven verder te professionaliseren en sterker te kunnen laten groeien. EyeCare onderscheidt zich van de andere ketens in de markt door zich te richten op de beste kwaliteit in producten en dienstverlening: innovatie, de beste zorg, fashion en comfort staan centraal.

Cora Kleinhout heeft diverse commerciële leidinggevende functies bekleed binnen het retail-landschap en heeft ruime ervaring in het aansturen van grote teams met P&L-verantwoordelijkheid. Na haar rol als Director Gamma Nederland bij Intergamma zocht Cora naar een uitdagende commerciële eindverantwoordelijke rol in een retail-omgeving. Ze beschouwt de positie bij EyeCare Groep als een unieke kans.

Vanaf 1 december zal Cora Kleinhout verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operationele aansturing van EyeCare Groep. Ze rapporteert rechtstreeks aan CEO Rob Tokkie en maakt deel uit van het management team.

Maes & Lunau feliciteert beide partijen en wenst hen een productieve samenwerking toe!