Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Johan Scheepmaker nieuwe General Manager Nederland Securitas Technology

Met veel genoegen delen wij mee dat Maes & Lunau de zoektocht naar een nieuwe General Manager Nederland voor Securitas Technology succesvol heeft afgerond met de aanstelling van Johan Scheepmaker.

Vierkant plaatsing

Securitas Technology, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die organisaties van alle soorten en maten beschermen, verbinden en optimaliseren. Ongeveer 13.000+ medewerkers in 40 landen zijn dagelijks gefocust op het doel om de wereld van mensen veiliger te maken en de toewijding om een ongeëvenaarde klantervaring te leveren.
Na de recente overname van Stanley Security is het bedrijf op een missie om ’s werelds toonaangevende Security & Safety bedrijf te worden.

Johan brengt bijna 25 jaar ervaring met zich mee in verkoop- en managementfuncties, zowel lokaal als internationaal, voor gerenommeerde bedrijven zoals Security House, Honeywell en ADI. Daarnaast heeft hij interimposities vervuld bij VolkerWessels en twee jaar bij TKH Security in Sales. Als voormalig General Manager van Netix Global en momenteel als Commercial & Site Director bij Videology, brengt hij een schat aan ervaring en expertise met zich mee.

Maes & Lunau wenst Johan en het team van Securitas Technology een vruchtbare samenwerking toe en veel succes bij het nastreven van de missie om ’s werelds toonaangevende Security & Safety bedrijf te worden.