Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Patrick Bergman nieuwe Directeur Organisatie en Dienstverlening bij VNO-NCW en MKB Nederland

Goed nieuws van Maes & Lunau! Patrick Bergman gaat per 1 juni beginnen als Directeur Organisatie en Dienstverlening bij VNO-NCW en MKB Nederland.

Vierkant plaatsing

VNO-NCW en MKB-Nederland vertegenwoordigen samen zo’n 90% van de bedrijven in Nederland. Bedrijven zijn via hun brancheorganisatie (of soms direct) lid. Het gaat om bedrijven uit alle sectoren van verschillende groottes. Denk aan grote multinationals én de mkb-ondernemers, familiebedrijven en DGA’s, maar ook starters en ZZP’ers.

Patrick heeft een werkervaring van negen jaar binnen FME (de ondernemersvereniging voor de technologische industrie) opgebouwd en daarvoor bij KPN. Gedurende deze periode heeft hij aanzienlijke expertise vergaard op het gebied van ICT en data, ondersteund door een solide financiële achtergrond. Zijn inherente dienstverlenende instelling is duidelijk zichtbaar in zijn werk, en hij beschouwt de mogelijkheid om bij de werkorganisatie van VNO-NCW en MKB-Nederland aan de slag te gaan als een waardevolle kans waar al zijn vaardigheden samenkomen.

Wij wensen Patrick en VNO-NCW en MKB-Nederland veel plezier met deze samenwerking!