Lid Raad van Commissarissen – Agrico

Agrico is een coöperatieve onderneming actief in de markt van poot- en consumptieaardappelen. De kern van de onderneming ligt in de afzet van producten van beschermde rassen, zelf ontwikkelde rassen ofwel van derden onder licentie verkregen. Hiervoor beschikt Agrico over een eigen research center en wordt er nauw samengewerkt met kwekers in binnen- en buitenland.

De RvC bestaat uit zowel leden van de coöperatie als uit externe leden, die door hun opgedane opleiding en ervaring over specifieke kennisgebieden hun advies kunnen geven. De samenstelling van de raad is zodanig dat er voldoende spreiding is van specifieke deskundigheid met betrekking tot de maatschappelijke en economische context waarin Agrico opereert. De leden van de RvC hebben geen nevenbetrekking die een goede functievervulling in de weg kan staan dan wel leiden tot een belangenverstrengeling.

Gezocht wordt naar een extern lid met een algemeen/leidinggevend profiel die in de RvC/het bestuur van Agrico zal plaatsnemen.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  


Bekijk hier de website van Agrico:

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met 1 oktober 2024 reageren.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met, Inte Koopman, Research Consultant. T.+31 6 8164 7170 of inte.koopman@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.