Leden Raad van Toezicht – Abrona

Maes & Lunau is door Abrona gevraagd om twee nieuwe leden Raad van Toezicht te zoeken. Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht en biedt langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Zij hebben locaties voor wonen, dagbesteding en behandelzorg op circa vijftig locaties in de provincie Utrecht. De dienstverlening in de maatschappelijke ondersteuning vindt plaats in 30 gemeenten. In 2020 zijn de bedrijfsopbrengsten circa € 90 miljoen en wordt naar verwachting, conform 2019, een positief resultaat behaald.

Vanwege het verstrijken van de termijn zijn wij opzoek naar twee nieuwe leden Raad van Toezicht. Enerzijds een warme zorgbestuurder met voldoende zakelijkheid en zicht op financiën, anderzijds een kandidaat met bewezen expertise als het gaat om de kwaliteit van de zorg, die op toezichthoudende niveau kan functioneren.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.