Rathenau Instituut – Voorzitter van het Bestuur

Het Rathenau Instituut stimuleert de publieke en politieke meningsvorming over wetenschap en technologie. Het instituut doet onafhankelijk onderzoek en organiseert maatschappelijk debat over wetenschap, innovatie en nieuwe technologieën. De organisatie bestaat uit circa 60 medewerkers.

In verband met het aflopen van de wettelijke termijn is het Rathenau Instituut per 1 april 2021 op zoek naar een nieuwe voorzitter. De tijdsbesteding van de voorzitter bedraagt gemiddeld 50 dagdelen per jaar.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier  

PROCEDURE

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe. De sluitingstermijn om te reageren is woensdag 28 oktober.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Teunis de Haas, Partner  E. teunis.dehaas@maeslunau.com

Wij willen u vragen akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens, zodat we u kunnen opnemen in deze procedure. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

  • Max. file size: 1 MB.
  • Max. file size: 1 MB.