Back to team archive

Eugenie van Leusen

Al ruim 25 jaar is Eugenie van Leusen actief in de executive search, waarvan de laatste 15 jaar in eindverantwoordelijke posities binnen het publieke domein. Als partner bij Maes & Lunau selecteert ze de best passende executive professionals voor o.a. raden van commissarissen, toezichthouders en besturen. “Leiders met hart voor zowel de zaak als de mens helpen organisaties verder en vormen daarmee de basis voor goede zorg en goed onderwijs.”

“Ik vind het mooi om iemand te vinden die goed past bij de organisatie en voor wie mensen graag werken”, aldus Eugenie van Leusen. Met name de gezondheidszorg en het middelbaar en hoger (beroeps)onderwijs zijn sectoren waar Eugenie graag voor werkt en waarin zij een groot netwerk heeft.

Eugenie vervolgt: “In selectieprocessen binnen het publieke domein praten en denken vaak veel mensen mee. Er moet voldoende draagvlak zijn in de organisatie en gedurende het proces kun je een goede kandidaat kwijtraken als je niet alert bent op verstoringen. Weten wat er speelt, goed luisteren en er echt zijn voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever helpen om dit te voorkomen.”

Eugenie_origineel